Circuite Integrate | Zutech.ro

Circuite integrate

Proiectele care au nevoie de circuite integrate simple sau complexe își vor putea găsi soluții în magazinul nostru deoarece am reușit să creăm o categorie specială care garantează acest lucru. Prin circuite integrate, ne referim la ansamblurile de componente electronice, fie ele pasive sau active, interconectate pe o placă de material cu proprietăți semiconductoare.

Aceste ansambluri de componente sunt încapsulate pentru a oferi o protecție sporită unitară și de a reduce riscul de distrugere a componentelor. Aceste circuite integrate dispun de o piesă foarte importantă și anume, placa pe care se realizează întreg ansamblul. Pentru o bună conexiune între componente, această placă este realizată din siliciu.

Ce conțin aceste tipuri de circuite integrate? Fiecare circuit integrat poate să conțină componente diferite în funcție de domeniul de aplicabilitate. Cu toate acestea, cele mai comune componente pe care le regăsim într-un circuit integrat sunt: Diodele, tranzistoarele, rezistențele, condensatorii și bobinele. Toate aceste componente pot fi achiziționate și separat tot din magazinul nostru.

Tipuri de circuite integrate disponibile pe Zutech.ro

Deoarece ne-am dorit o acoperire foarte mare în ceea ce privește disponibilitatea circuitelor, în magazinul nostru vei putea găsi: CI UPC, CI UA, CI TEA, CI TDA, CI TA, CI S, CI P, CI N, CI M, CI L, CI K, CI I, CI H, CI C, CI B, CI A, CI 0-9.