Tranzistori si Tiristori | ZuTech.ro

Tranzistori si Tiristori

Una dintre cele mai revoluționare invenții din lumea electronicii: Tranzistori. Practic orice proiect electronic depinde într-un fel sau altul, mai mult sau mai puțin de tranzistori. Este acea componentă dintr-un sistem electronic care poate controla un flux de curent electric în orice mod îți dorești.

Practic, tranzistori sunt acele componente care acționează într-un sistem electronic al căror rezistență electrică este ținută sub control cu ajutorul semnalelor electrice numite și semnale de comandă. Practic, acești tranzistori dictează într-un circuit cât curent va intra și unde.

Ce tranzistori vei găsi pe Zutech? Tranzistori amp RF, Tranzistori MJ, Tranzistori BUZ, Tranzistori BF, BFG, BFR, Tranzistori 2SK, 2SD, 2SC, 2SB. Principiul și singura condiție în care un tranzistor poate funcționa corect este doar atunci când acesta este conectat în același timp la două circuite care îi susțin proprietățile.

Aceste circuite sunt cel de intrare sau cel de la care pleacă sursa de curent, iar al doilea este cel de ieșire. De precizat că ambele circuite sunt surse de tensiune continuă tranzistorul fiind puntea de legătură dintre cele două.

În magazinul nostru vei găsi aproximativ 300 de produse din această categorie gata să îți salveze proiectul sau să facă diferența acolo unde este nevoie. Comandă acum, iar produsele tale vor ajunge la tine în maxim 48 de ore.