Telecomenzi TV | Zutech.ro

Telecomenzi TV

Telecomenzi TV sau modul în care sunt controlate majoritatea televizoarelor din orice locuință. Fiind o gamă de obiecte ce sunt folosite intens pe parcursul unei perioade de timp, aceste telecomenzi tv suferă foarte des avarii, sunt pierdute, scăpate, sparte și nu mai funcționează în parametrii normali. Acest lucru se întâmplă foarte frecvent mai ales atunci când în locuința ta sunt și copii mici.

Zutech.ro a pus bazele unei categorii speciale de telecomenzi tv pentru ca orice client să găsească orice telecomanda pentru televizorul pe care îl deține în caz că telecomanda cea veche, a suferit avaraii. Astfel, îți punem la dispoziție peste 400 de produse tv și telecomenzi tv compatibile cu absolut fiecare marcă de televizor disponibil pe piața din România.

Serviciile noastre însă, nu se opresc aici. Pentru cei care își doresc o experiență mai delicată sau pentru cei care dispun de un număr mai mare de TV-uri, magazinul nostru îți poate pune în coș și telecomenzi tv universale. Ce avantaje are o astfel de telecomandă?

1.      - Dacă te regăseșți în cazul explicat, iar numărul mare de televizoare din locuința ta este mare, nu va mai trebui să îți faci griji că ai pierdut o telecomandă, dar nici că este dezordine. O singură telecomandă va rezolva problemele.

2.      - Nu va mai trebui să schimbi atât de multe baterii

3.      - Telecomenzile universale sunt device-uri foarte ușor de folosit

 

Aceste telecomenzi tv universale dispun de tehnologii diferite în funcție de modul în care au fost concepute. Unele utilizează lumină infraroșie și sunt cele mai comune telecomenzi tv de pe piață. Altele folosesc unde radio și sunt des întâlnite la autoturisme.