Cabluri Electrice | Zutech.ro

Cabluri electrice

Ai nevoie de cabluri electrice? Stocul nostru în ceea ce privește resursa de alimentare și transmitere a curentului electric va fi mereu pregătită să îți livreze cantitatea de cabluri electrice de care ai nevoie. Fie că este vorba despre cabluri de cupru cu dimensiunea de 2x0.75mm2, 2x2.5mm2, 3x1,5mm2 sau conductori de cupru Fy 2.5, magazinul nostru poate asigura furnizarea de cablu electric pentru proiecte de anvergură mare. În regim de comandă, puteți comanda role de cablu de 100 de metri per bucată.

Gama de cabluri electrice de pe Zutech comercializează fire concepute după principiul mănunchiului de fire conductoare izolate folosite exclusiv pentru transmiterea energiei electrice în regim de distanță acolo unde este nevoie. Principalul material ce susține fabricarea acestor cabluri electrice este cuprul, acest lucru datorându-se proprietăților de rezistivitate redusă.

Un cablu electric de cupru este obținut prin prelucrare electrolitică. Acesta este și motivul pentru care cablurile de cupru sunt atât de potrivite pentru a transmite energie electrică. Prelucrarea electrolitică presupune purificarea cuprului pentru a îndepărta anumite impurități precum: nichel, fier, plumb.

Fiecare cablu electric este acoperit de un material electroizolant care de obicei este reprezentat de mantaua cablului, fiind compusă din hârtie electroizolantă, polietilenă și alte materiale care au ca scop izolarea cât mai eficientă a cablurilor.