Condensatoare Electrolitice | ZuTech.ro

Condensatoare electrolitice

Principala funcție care face aceste condensatoare electrolitice atât de indispensabile pentru întreg fenomentul electronic din lume este capacitatea acestor mici componente de a provoca ocolirea semnalelor de frecvență joasă. Împreună cu această capacitate și cu posibilitatea de a stoca cantități foarte mari de energie, fac din aceste condensatoare electrolitice o componentă electronică folosită pe o scară cât mai largă pe post de filtratori de zgomot în circuite în care este prezent curentul continuu, a surselor de alimentare, drivere cu variabilitate mare de frecvență, etc.

Aceste condensatoare eletrolitice sunt foarte des clasificate și caracterizate în funcție de structurile pe care le au anodul și electrolitul folosit în fabricarea lor. De ce sunt aceste două componente atât de importante? Deoarece capacitatea acestor condensatoare electrolitice este strict influențată de particularitățile electrice ale celor două componente menționate anterior.

Zutech îți pune la dispoziție o gamă variată de condensatoare electrolitice într-o colecție de peste 120 de produse. Toate condensatoarele comercializate de noi sunt produse și fabricate de distribuitori cu renume, astfel reușim să garantăm calitatea produselor noastre.

În funcție de nevoile tale și de proiectul la care lucrezi, în gama noastră de condensatoare electrolitice vei putea găsi piese și componente la prețuri foarte avantajoase și de voltaje diferite. Începând de la condensatoare electrolitice de 4,7uF/400V și până la 330uF/25V. La această listă de condensatoare se adaugă și supercondensatoarele de la samxon.