Barete LED Backlight TV | Livrarea din stoc in 24 ore

Barete LED

Tehnologia LED a avansat foarte mult în ultimii 5 ani, iar Zutech este printre puținii comercianți care îți pune la dispoziție o gamă variată de barete led pentru LCD. Acolo unde unele barete LED au dat greș, am reușit să aducem în România soluția optimă pentru o iluminare profesională și durabilă. Baretele led sunt cea mai importantă componentă din televizorul tău, iar experiența pe care o oferă satisface până și cele mai stricte pretenții.

De ce sa iei Barete LED?

Fiind un produs inovator, aceste barete LED vin la prețuri foarte bune, iar performanța este impecabilă. Care sunt avantajele unor barete led?

- Funcționare continuă de peste 60.000 de ore

- Materiale ușoare și rezistente (Aluminiu)

- Vin în foarte multe dimensiuni, astfel sigur vei putea găsi o bareta led pentru TV-ul tău

Procesul de montaj este unul foarte simplu

Dacă ai nevoie de ajutor, te putem ajută să găsești baretele led potrivite pentru tine

Încă un avantaj important al baretelor LED este că nu se vor sparge sau arde niciodată. Nu funcționează pe bază de filament precum Halogenul sau HID-urile. Luminile și aceste barete led funcționează cu ajutorul unei tehnologii atașate pe un cip care se aprinde instantaneu la putere maximă.

Baretele LED pentru lcd oferă experiența fasciculelor de lumina care vor umple imaginea de lumina creând un arc luminos larg. Acest aspect va face din imaginea afișată pe ecran o adevărată experiență oferind oportunitatea de a nu rata nici cel mai mic detaliu din imagine.