Cabluri si mufe auto |  Zutech.ro

Cabluri si mufe auto

Când vorbim despre conectică și mufe auto, includem în această categorie toate componentele, cablurile și elementele de legătură care pot fi folosite pentru a realiza procese electrice optime, în condiții de siguranță și de eficiență maximă. Gama de cabluri și mufe auto de pe Zutech.ro pune la dispoziție o serie de produse elementare pentru toate mărcile de autoturisme populare pe teritoriul României.

Pentru a spori eficiența magazinului nostru, înafară de mufe auto, în această categorie veți mai putea achiziționa cabluri de ajutor pentru pornirea mașinii la 500A, conectrori auto ISO compatibile cu următorii producători: BMW, VOLVO 1, VOLVO 2, OPEL, SUZUKI, RENAULT, MERCEDES, CHRYSLER, VOLKSWAGEN.

Pentru a comercializa aceste produse la prețuri cât mai mici, Zutech a inclus în oferta produselor de mufe auto mai multe tipuri de componente precum mufele de alimentare ale brichetei sau celebrele mufe pentru antene auto. Pe lângă toate aceste produse, în magazinul nostru vei mai putea să găsești siguranțe auto de diferite amperaje, adaptoare USB pentru brichete auto.

Pentru mai multe informații despre mufe auto sau conectică auto, verifică specificațiile produselor noastre sau contactează-ne direct.