Antene si Statii CB | Zutech.ro

Antene si statii CB

Dacă erai în căutare de antene și stații CB (Citizen Brand), ai ajuns unde trebuie. Încă din 1970, legile din Statele Unite au determinat șoferii de camion să recurgă la metode inventive pentru a se informa între ei despre rezerve de combustibil, trafic și proteste.

Acest obicei de comunicare prin stații cb este păstrat și astăzi, iar noi, aici la Zutech avem stocuri pregătite pentru conducătorii auto care își doresc să aibă un proces eficient de comunicare în trafic mai ales atunci când job-ul poate deveni un lucru mai simplu.

Cum poți folosi eficient stații cb pe teritoriul Europei? Stațiile CB se configurează după anumite criterii în această zonă a globului. Pentru a avea o experiență eficientă atunci când folosești stații cb achiziționate de pe Zutech, trebuie să ai grijă ca acestea să fie configurate pe banda de frecvența de 27 MHz, frecvența ce mai utilizată fiind FM 22.

Pentru că procesul de comunicare prin stații cb nu trebuie luat în glumă, Zutech a decis să îți ofere numai stații de la producători consacrați, astfel tu nu va trebui să îți faci griji de calitatea materialului din care este confecționată stația sau de sunetul pe care îl recepționezi. În această categorie de produse vei putea găsi și antene separate pentru a facilita procesul de achiziție. În cazul unei defecțiuni, nu va trebui să cumperi întreg setul.